HomeOnderhoudZB TrackRefitLigplaatsenLinksContact
Jachtservice Zuidebaan Logo

Laatste nieuws:


Mercury full service dealer

Mercury Marine Dealer: Met trots mogen wij u melden dat we vanaf januari 2017 full service Mercury dealer zijn. Na jarenlang dealer te zijn van .....

Twitter:

(c) 2012 Papermaker design Sneek

 

 

 

 

Sinds kort zijn wij ook leverancier van Bardahl producten.

Bardahl heeft 75 jaar ervaring in de ontwikkeling van olietoevoegingen en brandstoftoevoegingen, smeermiddelen, en onderhoudsproducten voor gemotoriseerde voertuigen en industrie. In de loop van de jaren, verhoogde Bardahl zijn wereldwijde aanwezigheid en is nu in meer dan 100 landen verkrijgbaar, over de hele wereld.

Powerboat-racing, Formule-1, INDY-cars en Cart-racing, NASCAR, Motorraces, Rally’s zoals motorcross en Dakar: Bardahl is de competitie aangegaan in al deze takken van sport en doet dat nog steeds. Bardahl olie, olietoevoegingen en brandstoftoevoegingen zijn speciaal ontwikkeld om onder de moeilijkste omstandigheden te blijven functioneren. De onderdelen blijven continu gesmeerd daar waar andere toevoegingen dit allang niet meer doen.
Daarom zal Bardahl, over de hele wereld, en altijd weer terug te vinden zijn op circuits, in rally’s, bij rallysprints en in de motorcross. Eenvoudig omdat de praktijk de beste test en bewijs is.

De wonderschone "Miss Bardahl" 1962

Voor een complete catalogus van Bardahl klik hier --> Bardahl Catalogus

 

Jachtservice Zuiderbaan
Vuurtorenweg 6 | 8531 HJ Lemmer | fax 084-7197446 | Tel. 06-22663816