HomeOnderhoudZB TrackRefitLigplaatsenLinksContact
Jachtservice Zuidebaan Logo

Laatste nieuws:


Mercury full service dealer

Mercury Marine Dealer: Met trots mogen wij u melden dat we vanaf januari 2017 full service Mercury dealer zijn. Na jarenlang dealer te zijn van .....

Twitter:

(c) 2012 Papermaker design Sneek

 

 

 

 

Oyster schotel systemen

De afgelopen 20 jaar heeft Ten Haaft (Oyster), door vele nieuwigheden en verbeteringen op het vlak van de mobiele satellietontvangst, zich tot een van de topfabrikanten op dit gebied ontwikkelt. De producten van Oyster zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer stabiel gebouwd.

Kortom, onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteit, zoals ook blijkt uit de ISO 9001 certificering. Niet alleen de materiaalkeuze is uitstekend, ook het bedieningsgemak en de veiligheid zijn belangrijke onderdelen in het ontwerp van de automatische satellietinstallaties, zo wordt, bij het starten van de camper, automatisch de antenne ingeklapt. Ook de zogenaamde draaikoptechniek, bij de Oyster® , zijn staaltjes van techniek, die door ten Haaft zijn ontwikkeld, hiermee wordt de weerstand bij het draaien verminderd, daardoor minder stroomverbruik en makkelijker te plaatsen (nemen minder plaats in).

De volautomatische CARO® en Cytrac DX® is ook een ontwikkeling van ten Haaft, deze installatie is slechts 14 cm hoog, daarmee de laagste automatische satellietinstallatie ter wereld, ideaal voor plaatsing waar hoogte kritiek is, vanwege stalling of hoogte camper. Alle automatische satellietinstallaties van ten Haaft hebben één ding gemeen, met een druk op de knop vindt de antenne in de kortste tijd de gewenste satelliet, bedieningsgemak ten top! ten Haaft biedt, sinds kort, naast de volautomatische satellietinstallaties ook handbediende satellietinstallaties, die zeer eenvoudig te bedienen zijn! Ook verkrijgbaar, de intelligente zonnepanelen, die overdag automatisch de zon volgen.

Uniek bij ten Haaft is de SamYSolar+® , de combinatie, volautomatische satellietinstallatie en intelligent zonnepaneel, maken dit een plaatsbesparende mogelijkheid om beide optimaal te gebruiken. Geheel nieuw in ons assortiment is de Cytrac DX® , met zijn zeer groot ontvangstbereik. Daarnaast bieden wij nu ook tv ’s aan, waarmee het complete Oyster® / CARO® / Cytrac DX® satellietsysteem bediend kan worden. U heeft dus nog maar 1 afstandsbediening benodigd voor satellietantenne en TV van ten Haaft. U zult verrast zijn van de veelzijdigheid van de producten die ten Haaft te bieden heeft.

Uiteraard kunt u bij Jachtservice Zuiderbaan terecht voor uw Oyster systeem.

 

Jachtservice Zuiderbaan
Vuurtorenweg 6 | 8531 HJ Lemmer | fax 084-7197446 | Tel. 06-22663816