HomeOnderhoudZB TrackRefitLigplaatsenLinksContact
Jachtservice Zuidebaan Logo

Laatste nieuws:


Mercury full service dealer

Mercury Marine Dealer: Met trots mogen wij u melden dat we vanaf januari 2017 full service Mercury dealer zijn. Na jarenlang dealer te zijn van .....

Twitter:

(c) 2012 Papermaker design Sneek

 

 

 

 

Whisper power official dealer

Sinds kort zijn wij een officieel dealership aangegaan met Whisper Power.

WhisperPower onderscheidt zich met slimme innovaties die hun kracht bewijzen in de dagelijkse praktijk. Onder de moeilijkste omstandigheden, op het water, in de lucht en op het land. Daar kunt u op vertrouwen. En dat verklaart hun snelle groei en wereldwijde succes.

HistorieWhisperPower BV is in mei 2007 afgespitst van Mastervolt International Holding om als zelfstandige onderneming verder te gaan. Whisper Generatoren werden reeds sinds 1998 in Drachten geproduceerd en onder het Mastervolt merk gedistribueerd. In 2010 heeft WhisperPower de wereldwijde distributie van generatoren en parts in eigen beheer genomen. Het leveringsprogramma is sindsdien verder uitgebreid met aanvullende power producten met als doel complete systemen te kunnen leveren. Hybrid Power Systems BV is opgericht in 2009 en is eveneens in Drachten gevestigd. Deze onderneming houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van gecombineerde hybride en voortstuwingssystemen voor superjachten en beroepsvaartuigen. Hybride techniek wordt ook in de systemen voor kleinere vaartuigen, voertuigen en off-grid power systemen toegepast.Aandeelhouder van de diverse ondernemingen is de beheermaatschappij, Heidevolt BV. In 2011 is WhisperPower China, gevestigd in Shanghai, toegevoegd aan de groep.

Missie
"Het aanbieden van de beste, meest duurzame en meest efficiente elektrische systeemoplossingen voor vaartuigen, jachten, voertuigen, huizen en objecten zonder elektrische aansluitingen en voor diverse industriele applicaties.”
TechnologieWhisperPower heeft jarenlange ervaring in het combineren van diesel power met vermogens elektronica en accu techniek. Het leveringsprogramma bestrijkt een vermogens range van 500 watt tot 500 KW.
Productie

Het grootste deel van de productie wordt uitgevoerd in de 5500 m2 grote faciliteit in Drachten, Friesland (NL). Daarnaast wordt een flink deel uitbesteed bij partner bedrijven in binnen- en buitenland. Ons bedrijfspand staat symbool voor het nieuwe denken op het gebied van energievriendelijke duurzaamheid. Het pand is voorzien van een klein solar systeem en een compleet zelfvoorzienend energie-terugwinningsysteem dat zorgt voor de verwarming en koeling. Energie die opgewekt wordt tijdens het testen van de generatoren en vermogens elektronica, met een minimale testtijd van 3 uur, wordt hergebruikt. Het systeem is gekoppeld aan onze warmtepomp installatie.

Jachtservice Zuiderbaan bied het complete segment van Whisper Power Systemen aan en kan dit vanzelfsprekend voor u inbouwen, vraag naar onze mogelijkheden.

 

Jachtservice Zuiderbaan
Vuurtorenweg 6 | 8531 HJ Lemmer | fax 084-7197446 | Tel. 06-22663816