HomeOnderhoudZB TrackRefitLigplaatsenLinksContact
Jachtservice Zuidebaan Logo

Laatste nieuws:


Mercury full service dealer

Mercury Marine Dealer: Met trots mogen wij u melden dat we vanaf januari 2017 full service Mercury dealer zijn. Na jarenlang dealer te zijn van .....

Twitter:

(c) 2012 Papermaker design Sneek

 

 

 

 

Hybride / Elektrisch varen

Sinds eind 2009 kan ook Volkswagen Marine een Hybride systeem voor uw boot leveren.

Jachtservice Zuiderbaan kan u aan een VW-Marine Hybride systeem helpen. Mocht u belangstelling hebben neem gerust contact met ons op, zodat wij u over dit nieuwe systeem kunnen informeren>> meer info

Jachtservice Zuiderbaan heeft bij Jachtwerf Stella Nova in Heeg de eerste Steyr Hybride in een Tyvano Targa geïnstalleerd. Dit is de eerste 4-cilinder motor met een ingebouwde vliegwiel generator, die tevens als generator en als elektro-motor kan worden gebruikt. Dit is van dit model de eerste motor wereldwijd die met deze technologie werkt. De eerste proefvaarten hebben de verwachtingen ruim over troffen, zo vaart de Tyvano Targa 10.20 Cabrio maar liefst vol vermogen elektrisch 10,5 km per uur. Dit mag voor een stalen schip zoals de Targa best uniek genoemd worden. Lees de reacties op de site van elektrischvaren.

Ook verzorgt Jachtservice Zuiderbaan de installaties bij Westra Tjotter in Elahuizen. In samenwerking met Posthumus is de eerste Tjotter 770 elektrisch varend uitgevoerd met een systeem van bellman ( cuno )

Wilt u ook genieten van varen maar dan met absolute stilte om u heen, zodat u alleen het kabbelen van het water om u heen hoort, neem dan vrijblijvend contact op. Wij willen graag in overleg met u, een oplossing voor uw boot en vaarplezier realiseren.

We kunnen zoals u leest een verscheidenheid aan producten leveren op het gebied van elektrisch varen en diverse hybride systemen.


Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Naam:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:

Uw opmerking:
.
Neem
veiligheidscode
over:
spamcode

 

Jachtservice Zuiderbaan
Vuurtorenweg 6 | 8531 HJ Lemmer | fax 084-7197446 | Tel. 06-22663816