HomeOnderhoudZB TrackRefitLigplaatsenLinksContact
Jachtservice Zuidebaan Logo

Laatste nieuws:


Mercury full service dealer

Mercury Marine Dealer: Met trots mogen wij u melden dat we vanaf januari 2017 full service Mercury dealer zijn. Na jarenlang dealer te zijn van .....

Twitter:

(c) 2012 Papermaker design Sneek

 

 

 

 

VW-Marine scheepsmotoren

Nu ook Hybride systemen te leveren >> meer

Jachtservice Zuiderbaan is VW-Marine dealer. U kunt dus ook uw Volkswagen-Marine motoren bij ons bedrijf aanschaffen. Ook voor uw onderhoud, reparaties en onderdelen van uw VW-Marine motor kunt u bij Jachtservice Zuiderbaan terecht. Om onderhoud en reparaties uit te voeren, zullen wij dus vaak op locatie aan het werk zijn. U hoeft dus niet met de boot naar ons toe te komen maar wij komen graag naar u toe. Dat scheelt u heel veel tijd en energie.

Vul eens een vermogensberekening in van uw schip en laat Jachtservice Zuiderbaan eens kijken welke Volkswagen marine motor geschikt is voor uw schip. Waarmee u het meeste rendement uit uw schip haalt en het laagste brandstof verbruik. Verder mag het alom bekent zijn dat de huidige Volkswagen marine motoren een van de stilste motoren zijn op dit moment en prijs technisch zeer gunstig. Klik op de link onderaan de pagina en vul uw vermogensberekening vrij blijvend in, en u krijgt een passend antwoord terug.


Kwaliteit.
De beslissing van de Volkswagen groep om zich in de maritieme sector te begeven werd aangemoedigd door vele klanten die al jaren vertrouwen op de auto's. Het is algemeen bekend dat een Volkswagen Marine motor zijn eigenaar niet snel in de steek laat.

Voor gebruik op het water zijn er echter nog een aantal specifieke aanpassingen gedaan om te verzekeren dat altijd een veilige haven bereikt wordt. Zaken als het individueel isoleren van kabels, bouten van hoogwaardig staal en de hoge kwaliteit van het verfwerk zijn, in onze ogen, geen luxe. De veiligheid van onze klanten heeft immers de hoogste prioriteit.

Milieuvriendelijk.
Het is voornamelijk het resultaat van de ver doorontwikkelde elektronische injectie dat Volkswagen Marine motoren geen zichtbare rook produceren. Zij zetten diesel om in vermogen, niet in rook.

Bovendien zijn alle vier- en vijfcilindermodellen standaard geschikt voor het gebruik van biodiesel (RME), overeenkomstig de geldende normen. Een voorwaarde hiervoor is dat de rest van het brandstofsysteem aan boord geschikt is voor biodiesel. Wat ons betreft is het echter geen probleem!

Technologie.
Met deze motoren verkreeg Volkswagen Marine de reputatie dat hun dieselmotoren 'sportief' gebruikt konden worden, zonder af te doen aan de klassieke voordelen van een dieselmotor, zoals duurzaamheid en zuinigheid.

De Volkswagen Marine motoren vloeien direct voort uit deze technologie, maar hun karakteristieken zijn volledig aangepast voor gebruik op het water. Dit alles is te danken aan de Marine Diesel Control (MDC), de computergestuurde motorregeling, welke het mogelijk maakt om elke motor aan te passen aan een specifiek gebruiksprofiel


Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Naam:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:

Uw opmerking:
.
Neem
veiligheidscode
over:
spamcode

 

Jachtservice Zuiderbaan
Vuurtorenweg 6 | 8531 HJ Lemmer | fax 084-7197446 | Tel. 06-22663816