HomeOnderhoudZB TrackRefitLigplaatsenLinksContact
Jachtservice Zuidebaan Logo

Laatste nieuws:


Mercury full service dealer

Mercury Marine Dealer: Met trots mogen wij u melden dat we vanaf januari 2017 full service Mercury dealer zijn. Na jarenlang dealer te zijn van .....

Twitter:

(c) 2012 Papermaker design Sneek

 

 

 

 

Stroom voorziening aan boord

Bij Jachtservice Zuiderbaan kunt u terecht voor diverse stroom bronnen o.a.

 • Dynamo voorzien van een mosfetblok voor het laden van meerdere accu banken.
  Dit systeem is opgezet voor schepen met beperkte elektrische luxe aan boord.Het systeem voorziet in de basisbehoefte aan stroom. o.a. voor de verlichting, een drinkwaterpomp, een koelkast, navigatieapparatuur, etc. Een systeem met twee accu's, de hoofdmotor en de accessoires gescheiden van elkaar. Die voor de accessoires bij normaal gebruik voor een dag of twee stroom kan leveren. Hoe vaak komt het immers niet voor dat u ergens aanmeert op een plek zonder walaansluiting?

 • Omvormer / Laders.
  Voor wie wat meer ruimte en luxe aan boord heeft, kiest al snel voor een acculader om uw boordnet te voeden als u in een haven bent aangemeerd met walstroom voorziening. De omvormer gebruikt u als u die voorziening niet hebt bijv. tijdens het varen met uw schip. Met een lader / omvormer kunt u dus altijd uw schip voorzien van 230 Volt, voor bijv. een koffiezetapparaat, een magnetron, een haardroger. Als u meer mogelijkheden wil hebben aan boord, dan kan u ook een omvormer paralel gaan schakelen bijv, twee maal een Victron Quatro a 5 kw, dan krijgt u een vermogen van 10 kw tot uw beschikking. Nu kunt u met een aangepaste accubank wel elektrisch koken.

 • Generator.
  Dit systeem is voor mensen die langere tijd op hun jacht verblijven of langere tochten gaan maken. En die de luxe van thuis ook graag aan boord van jacht hebben. Met een generator in samenwerking met een omvormer, heeft u een systeem dat altijd 230 V aan boord levert. U kunt nu zorgeloos gaan elektrisch koken, een wasmachine en een droger gaan gebruiken. Met een aangepaste accu capiciteit ten behoeve van dit systeem kunt u altijd genieten van de zelfde luxe als thuis, en niet meer afhankelijk van een ligplaats met een walstroom aansluiting. Dus zorgeloos genieten van uw vrije tijd.

  Mastervolt whisper generator

 • Zonnepanelen
  De omstandigheden in nederland zijn, in tegenstelling wat vaak gedacht wordt, zeker geschikt voor het gebruik van zonnestroom. Ook produceren zonnepanelen bij bewolkt weer. Zonnepanelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, hebben een lange levensduur en kunnen in het algemeen zonder problemen op uw huidige elektrische systeem worden aangesloten. Afhankelijk van de capiciteit van het zonnepaneel is het mogelijk om uw dagelijks gebruik van stroom te voorzien.


Zoals u kunt lezen is er in veel gevallen wel een passende oplossing voor uw wens of uw probleem te vinden, wij van Jachtservice Zuiderbaan willen u hierin graag adviseren om een passende oplossing voor u te vinden.


Vul onderstaand formulier in voor meer informatie


Naam:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:

Uw opmerking:
.
Neem
veiligheidscode
over:
spamcode 

Jachtservice Zuiderbaan
Vuurtorenweg 6 | 8531 HJ Lemmer | fax 084-7197446 | Tel. 06-22663816